Η Εταιρεία

Καλωσορίσατε στην Αθηναϊκή Ζαχαροποιΐα, μια αμιγώς ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και συσκευασία ζάχαρης για την ελληνική και Βαλκανική αγορά.

Τι Πιστεύουμε

Με σταθερή δέσμευση στην υψηλή ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέρουμε μια εκλεκτή ποικιλία στρατηγικών προϊόντων για κάθε ανάγκη, για οικιακή είτε επαγγελματική χρήση. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν λευκή κρυσταλλική ζάχαρη, καστανή ζάχαρη, βιολογική ζάχαρη και ζάχαρη αχνή, που διατίθονται σε προσαρμοσμένες συσκευασίες για κάθε απαίτηση.

Επιπλέον, συμπεριλαμβάνονται στη γκάμα προιόντων μας προϊόντα commodities όπως αλεύρι για όλες τις χρήσεις, λάδια και νισεστέ. Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της ζάχαρης, είμαστε στη διάθεσή σας να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις σας.

Η Εταιρεία μας

Η εταιρία μας, με έδρα την Αθήνα και υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη, αναδεικνύεται ως ένας από τους πρωτοπόρους στον χώρο της εισαγωγής και συσκευασίας ζάχαρης στην ελληνική αγορά.

Επενδύσεις σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, όπως το εμβληματικό κτίριο στην Ελευσίνα της Αθήνας όπου γυρίστηκε η ταινία “Η Κόρη Μου η Σοσιαλίστρια” (Πρώην Softex – Πειραϊκή / Πατραϊκή), δημιουργούν έναν συνδυασμό μεταξύ παράδοσης και σύγχρονης προοπτικής για την Αθηναϊκή Ζαχαροποιΐα.